Saturday, June 27, 2009

Selamat Hari Ulangtahun Adib!



Hari ni Adib genap 6 tahun, berkongsi bulan harijadi dengan ayahnya. Bawak dia pegi jalan-jalan, makan, kononnya nak pergi tengok Transformers, tapi petang sangat..dah la tu ramaiiiiinya orang..

Best kebab ni..
Ice-cream untuk budak-budak


Pizza

Aku tak masak hari ni sebab hari ni kami makan kat luar..hehhehe..kami order kebab, sundae untuk budak-budak, keropok udang, pizza..huh..kenyang..on the way balik umah, beli lauk sikit. Sampai umah tengok ada plastik tergantung..Rezeki ..ada jiran bagi lauk..urmm..budak-budak takmo makan sebab dah kenyang. Aku sempat masakkan sebiji kek untuk Adib..suka dia kemain. Katanya dia suka sebab birthday dia private, tak macam kakak, celebrate ramai2..dia tak nak..nak family je..apa-apa sajalah abang..

Untuk Adib : SELAMAT HARIJADI KE-6 TAHUN. KAMI SAYANG ABANG!!!

2 comments:

CATZ said...

happy belated birthday to adib..
:)

roseazmi said...

hahah..tq auntie! ( adib ckp)