Thursday, January 29, 2009

Back to school...

* Tempat shopping barang sekolah - The Warehouse

Diam tak diam , sekolah lagi beberapa hari akan buka..maknanya hari-hari yang sibuk..urmm..sebelum menulis lagi jauh, tadi masuk jenjalan kat blog kakak yang di Kajang sekali terbaca ada satu blog baru..Taraaaa..rupanya tu blog kakak yang no2. dia.dia duk KB..datang jenjalan sambil lawat anak kat KL...eheks..nak cerita skit..derang dua-dua ni cikgu berjaya..sorang cikgu maths, sorang lagi cikgu bio. pendekkata dua-dua sibuk manjang..tu yang kengkadang blog-blog ni sawang penuh ( ya ampun buk!)..
jadi bila tengok blog2 ni, terasa girang di hati..iyolah..kami nan jauh di sini, nak calling-calling pun idakla boleh slalu..mandangkan zaman skrg banyak teknologi canggih dan pantas, lagi bagus kiranya guna sepenuhnya teknologi.har..har..har..

Back to my story..ok..yesterday we managed to go to The Warehouse..nak p beli barang sekolah..ingatkan dah last minit, saat genting cam gini orang idakla ramai..rupanya anggapanku salah belaka..sekelip ramai, keadaan jadik sesak..mungkin sebab hujan kot..dah dua hari panas terik seteriknya, semalam hujan..sejukla pulak..kami start menshoppingkan diri..
* sebahagian peralatan sekolah anak daraku husnamontana..hehheh..

abes beli peralatan sekolah, kami bergerak ke mall sebelah untuk beli seragam sekolah. Aiyoh! ada salela pulak..betul-betul mengujakan beg dompetku..aku pejamkan mata, buat-buat tak nampak( coz dah banyak abes masa boxing day aritu..huuuhu)..jenuh carik baju untuk husna n adib. Masalah saiz..biasalah..dalam asyik2 shopping tengok jam dah pukul dua..patutlah perut mencanak-canak lapar, rupanya belum lunch,..dah dapat baju kami balik..exhausted betul! balik masak ala koboi, siapkan beg sekolah derang( cewah..mak kemain semangat nak sekolah)..bagus tau sekolah bukak ni..bila sekolah bukak ada canla aku kurus balik..skrg ni tgh gebu cam donut!urmm.dahlah entry untuk arini..tgh carik idea lain pulak..heheheheh..

1 comment:

Catz said...

wah rose..lepas ni tak yah lah berebut2 komputer lagi..heheh,.
hemm..tak sabar nak tunggu ur entry masak2 lagi...hiks..