Sunday, July 4, 2010

Bo..bo..bolatttt


Aqeef dh makin membesar bagai johan, aqil pun makin keding..takmo makan..Aqeef ni macam-macam nama kami panggil..panggil apa saja..dia akan gelak.satu ketika tu dia gelak besar bila tengok wiper keta bergerak..ni bobo mmg sangat lah periang..smiling baby..

Dia suka dengar lagu..pattern tido pun amatlah lain sekarang..ikut sama dgn kami berjaga tengok bola..Tengok Bola??? yesss..sekarang tgh demam bola..paling best tengok bila Germany main..suka betul aku dengan Germany pun team ni..derang main tak kedekut..tak macam team lain..apa pulak cerita bola nih????iskkhhhh..

balik pada cerita booolaattt aku..since dia ada eczema, maka aku terpaksalah bekorban sikit tak makan seafood( alahai..feveret tuuu..)..sambal belacan mmg tak sentuh dah..makan sikit, habis gatal satu badan aqeef..ni aku baru orasan ikan bilis pun tak boleh..

sapa yg tengok boolattt ni pasti mau peluk dan cium gomol dia..dia amatlah periang, peramah dan chubby..mata dia pun bolattt , hidungnya walaupun bulat penyet tapi cumil..hahahhaha..kalo sapa2 rasa nak termuntah sila muntah sekarang sbb ni memang sesi puji anak sendiri..

4 comments:

umihadri said...

hehe....bola...jadi bolatt..kreatif tuh.
mak long pun tngok bola team german main...hadri punya pasal...kesian pulak maradona ngan messi..haha.

Suka tngok Aqeef...kalu boleh ija rakamlah masa dia gelak ketawa tu...teringin nk dengar..

catz said...

memang bolat dan comellll..
:)

rose rahim said...

kakla, dh rakam ta[pi tokleh upload..nnti ija try smula

catz: urmmmbooolatt..mcm mak dia..

hazeleyed lady said...

Ass-Salam Sis

bo bo memang bulatttt.
and so cute...
babies memang membahagiakan dan comel...i dont understand why people can be so cruel to them