Wednesday, May 5, 2010

My confession..

Meh nak cerita..

dulu baik...kini suam2 kuku
dulu terima..kini deleted
dulu marah..kini baik..

Life is so crazy. Until now I cannot understand it..there is so many people who make promises but can't keep their promises...only the"janji-janji manis" came out..i give up ..

Nak marah? bohonglah kalo tak marah..taklah marah benar cumanya kecik hati..bila janji, tunaikan lah..bila nak marah, luahkan lah..so that i tahu apa yang tak kena. Selalu macam ni tau..tak suka betul..

Kisah 1
I tak sempat nak jumpa u..sekarang ni banyak kerjalah..tunggulah nanti i dtg jumpa u.
**hari ke hari tunggu tak datang2..i ni jenis pegang pada janji u..

Kisah 2
Dah settle dah? so mcm mana? Tengoklah esok i datang ya.
** Puas i tunggu uu..tak muncul sampai sekarang

Kisah 3
nanti kalo ada apa2, just contact i. Ambik no i ni xxxxx00xx. takpa i boleh tolong u
** tiba-tiba u deleted i without any reason. I tanya u tak jawab..so? what is going wrong?

Aku sendiri tak faham dengan senario baru ni. For those yg anggap i kawan dengan u just because i nak intip your life..pleaselaaahh..i'm not that type of person. I'm just looking for friendship,true friendship, not back stabbing type. Come and confront with me, let me know what is going wrong. If not..Get A Life!

psttt: ini hanyalah omongan aku di satu petang autumn yang sejuk dengan harapan silalah berterus terang..kuranglah salah faham..tidaklah kita meremuk dendam antara satu sama lain..clear the air..make the world peace..Peace Beb!

2 comments:

catz said...

Salam,
:)
apa khabar?
baca blog rose rasa nak meluah perasaan jugak. saya sdg tunggu janji seseorang jugak.
oh sedih...dah janji lepas tuh mungkiri, kata ada hal..lepas tuh buat tak tau pulak.
sedih lah.

rose rahim said...

cATZZ..
lama sggh tak borak ..tulah sedih dah keciwa bila org janji tapi tak tepati..alasan yg sama kita dapat..hhuuuh