Monday, November 9, 2009

Imbas kembali..











Diam-tak diam dah dekat 2 tahun kat bumi kiwi ni..suka duka sedih pilu semua ada. Tapi mostly yg gumbiralah..orang kata dalam duka ada gembira..dalam gembira ada duka..gitulah kehidupan..

Kenapa aku melalut sebegini???? sebabnya lama sungguh tak memblog disebakan kedaifan komputerku ini..cewah..cari alasan lagi..dengan ihsan suamiku yg kini sudah berubah pesen rambutnya( dulu hampir botak, kini rambut suda panjang..)berjaya dia menaiktaraf pcku ini..sebab utama dia takmo aku kacau lappy dia..heheheheheh..kalo tak aku gunapakai lappy dia yg pantas dan cekap itu..hangin je member..

Last 2 week kami hantar kawan yang balik ke tanahair for good. Sedih jugak..nasib baik tak flooded airport chch..walau apa pun tahniahlah buat IdaSopi sekeluarga. Tamat sudah kembara ilmu di sini..yang pulang ada gantinya..Selamat datang juga buat family baru Mah Mahadee..Selamat mengharungi hidup kat sini..kami? heheh..taklama lagi bakal pulang..tungguuuuu..




2 comments:

catz said...

ok gak rose..
]sesekali berada di perantauan..
bukan semua org dpt peluang cam u ols..kira u ols ni terpilih dan untung...
:)
baru 2 tahun kan?
another 2 years ya..
sabar..sabar..
:)

rose rahim said...

hahhahah..