Saturday, August 1, 2009

Panggilan rindu, panggilan kecewa......

Sekian lama aku tak menanya kabar..akhirnya semalam aku tergerak hati untuk menanya kabar. Panggilan terakhir yang dibuat berakhir dengan kecewa, jadiknya aku putus asa untuk bertanya kabar. Payah jugak kalau ada perbandingan, bak kata seorang kawan ibarat bunga ros vs bunga taik ayam? hehheheheh..kalau ikut kategori aku bunga taik ayam la kot walaupun nama pangkalku mula dari ros..ahaks..

Setelah mendengar suaranya, rasa hilang rindu..macam-macam nak dikongsi, tapi tak terluah..panggilan tadi dikongsi dan sudahnya berakhir dengan kekecewaaan..kadang-kadang aku rasa tak perlu memanggil lagi, tapi rasanya macam tidak patut..jangan diikut kata hati, tapi rasa ralat ni perlu diluahkan.

Untuk hilangkan rasa ralat, buat panggilan lain. Panggilan kali ni ubat rasa rindu pada semua. Anak-anak cukup gembira, walaupun hanya dengar suara( suruh bercakap, ndak mau,...) yang oknya atif..atif memang agak peramah walaupun butir cakapnya laju tapi dia punya confident tinggi..owh dan semalam jugak kami berbual dengan hadri..hhahahaha..setelah sekian lama anak bujang tu ke German, baru skrg kami boleh berinteraksi. Katanya baru boleh rilek setelah bergelumang dengan exam. Alhamdullilah..lepas tukar2 cerita, tukar kabar..masing2 mohon undur diri..lain kali borak lagi..Yay! hilang sudah rasa kecewa..mari bergembira....

2 comments:

umihadri said...

...yang penting dah call!
memang seronok dengar atif speaking,
slang nz betoilah.
nanti nk call lagi.

roseazmi said...

hahahha..tulah..atif ckp laju..kadang2 payah nak paham..call tetap call..apa nak buat..hehheheh