Tuesday, July 7, 2009

Demam lagi!

Demam lagi. Belum baik ..dengan heavy cough, running nose, sakit kepala. last winter kena gini jugak, tapi masih boleh ke hulu ke hilir. Kali ni letih benar, mungkin kesan demam yang lepas belum baik sepenuhnya. Hari tu dapat virus infection, sambil kena x-tray bagai..kali ni tak kot. Letih sebab batuk kuat sangat..erkkk..abes sewtengah papan asam jawa aku kemam, kasik hilang sakit tekak, nampak gayanya nak kena jumpa GP ambik antibiotic..baru ok kot??? Kena tunggu baik nanti, boleh share cerita. Erkk..nak g baring dululah..letih dan pening..

7 comments:

yginsaf4 said...

siannyerrr demamm..

roseazmi said...

urmm..batuk teruk..risau jugak dgn virus pelik2 skrg ni..mintak jauhlah..

rosie_cm said...

InsyaAllah semoga cepat2 sembuh dok tunggu karipap pusing ni.

roseazmi said...

Kak mieza, hahahhah..mintak maaf sangat2. Kami satu keluarga demam teruk. Mi tak bleh bangun. Kami semua kena virus influenza. hari ni baru dia boleh bangun g keje.

CATZ said...

rose,
makan vitamin C..
better gi doctor...
:)
makan ubat ye...

kak zaa said...

jaa....
oloh demey belako kor..?

ore alik sining pun musim demey jugok...

harap2 cepat sihat belako...

roseazmi said...

Catz : tulah..dah dpt ubat satu beg..dari multivitamin sampai antibiotic. kami kena serang ngan influenza..tapi nyatanya bukan dari babi..hehhee( tgh wabak kan..takut betul)

Kak za : ha'ah..satu umah kena..mi orang terakhir yang payoh nok baik. huk lain, alhamdullilah..sihat doh..tggl mi jah..tgh sedaya upaya menghabiskan stok multivitamin dia..dio ado lung infection..jadiknyo lambat sikit baik..tgh slow2 recover.