Wednesday, June 17, 2009

A gift From Malaysia.....

A million, zillion thanks to my friend for the gift..Dah lama usha-usha tudung ni, then dapat tahu my friend nak balik Mesia, aku kirim tudung ni.. Hari ni dapat cal katanya dah kembali ke sini..dah seminggu rupanya..Aduhai..ketinggalan rupanya aku..sempatlah sembang2 since dah lama tak nyembang..seronok bila dapat bersembang ni.. then petang tadi, aku singgah umah dia ..ziarah sebentar..sebenarnya nak kasik cake besday tu..then aku dapat ni dari dia..Yayyyyyy..thank you soo much kak..aku nak beli tapi dia tanak ambik duit..banyak lak tu dapat..laki aku punya besday..tapi aku yg dapat pressie..hehehhehehe

Apa-apa pun terharu sangat sebab banyak sangat dikasiknya..ada ubi, ada batas, ada hari boleh kubalas..( apalah yg mek nak kasik, nak kasik kuih segan..hubbynya chef..! mek chef amatur jek..nanti mek pikirlah..)

2 comments:

rosie_cm said...

it is the friendship that counts more than anything else...what are there with the few pieces of tudung to compare with knowing we have our friendship to last a lifetime. InsyAllah.

roseazmi said...

Yeah..you were right. Glad to know that we are in the same tracks.