Saturday, April 18, 2009

Kami dan daun emas!






Seharian kami semalam habiskan masa menikmati suasana nyaman sambil bermain-main dengan daun mapple emas. Cantik sungguh suasana, romantik bangat!..tenang dan mendamaikan jiwa.. semalam hanya kami saja sebab my other half p solat jumaat, jadi dia tinggalkan aku n anak-anak di taman..kami jalan-jalan dalam park yang luas benar tu( tak abes nak tour)..bagi makan itik, main dengan daun mapple, cari bugs..macam-macamla kami buat..Aqil sangat seronok sebab aku lepaskan dia..dia lari, merangkak, berguling dan bercakap sepanjang masa..

2 comments:

umihadri said...

lawanye gbr2 ni..bertuah sungguh anak2 ija deh..

roseazmi said...

bertuah? alhamdullilah rezeki derang. Tak pernah merancang untuk sampai sejauh ni, tapi orang kata rezeki masing-masing berbeza..tengok Hadri..jauh dia berjalan..bertuah badan..