Monday, February 23, 2009

Tahniah!!!!

Semalam dapat berita dari kakak..katanya Hadri dapat fly ke German akhir bulan March ni..tahniah untuk abang Hadri..Nilah intan payung cinta hati umi abah dia..sorang nilah jejaka pengarang jantung..kejapje..dah bujang dah.

* Shafiq Hadri- Tahniah!

Hadri ni simple sangat2..ingat lagi kalau lepas dia balik dari sekolah agama dulu..just gorengkan telur dan kicap..itulah feveret dia..lauk itulah yg dimakan sebelum ke sekolah rendah pulak..satu lagi masa tu dia suka makan padprik ayam pak Syed( masa duk Segambut) sampai To' tertanya2 apala yg sedapnya lauk padrik..To' pun teruja untuk masak lauk tu..hahhahaha..

Sekarang dah besar..karektor lebih kurang sama ngan Poksu dia..senyap tak cakap banyak..kalau bab gadget2, terror..tapi dia ni mmg brilliant.. sekali tahniah untuk Abang Hadri.. Selamat berangkat dan Semoga Berjaya..so lagi selamat join group perantau ngan poksu..hahhahah..

Pssstt: Poksu suko kemain dapat tahu Hadri boleh fly..best buddy poksu nih...

2 comments:

umihadri said...

tq so much from umihadri
Hadri tentu suka tengok blog ija ni, ada ruangan khas untuk dio..haha, mesti kembangnyer. lani dio sibuk dok isi brg mcm2 brg. mggu depan gi btn.

roseazmi said...

itulah sebab tokleh ckp live ngan dio. Teringat dulu2..kejap je..tau2 dh nk fly dh..peninglah ni isi brg ..hehehe..